Retouren & terugbetalingen

Klik hier om het retour formulier in PDF te downloaden en uit te printen.

_

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Let wel op dat je bij het passen van ondergoed om hygiënische redenen je eigen ondergoed aanhoudt. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan je via jstice.com/retourportaal je retourproces starten. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voor het juiste retouradres verwijzen wij je naar het retourlabel wat je hebt aangemaakt via ons retourportaal.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via onze contactpagina, dan maken we dat in orde!

Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour gestuurd binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel, houd tijdens het passen je eigen ondergoed aan).

Je geeft in het pakket duidelijk aan wie de afzender is (door het bijvoegen een retourformulier, download deze hier!) zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending terug.

Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, betalen we je het verschuldigde bedrag terug min de retourkosten om je zending weer terug bij ons te krijgen.

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waar ook mee betaald is. 

Nog vragen? Neem contact op met ons of wellicht staat het antwoord tussen de Veelgestelde vragen.